Postavite pitanje

Obaveštenje!

Dragi prijatelјi i poštovani pacijenti,

Mi, lekari, smo ovih dana suočeni sa nesvakidašnjom situacijom koja je proistekla zbog proglašenog vanrednog stanja i pandemije virusom Korona. U cilјu prevencije širenja epidemije su na neodređeno odloženi pregledi svih pacijenata osim onih najhitnijih. Međutim, s obzirom na činjenicu da ima mnogo pacijenata koji ne potpadaju pod kategoriju hitnih a kojima je pomoć potrebna, bar u vidu davanja pravovremenog i stručnog saveta, odlučili smo da izađemo u susret njihovim potrebama organizovanjem onlajn platforme tako da će moći da upute svoja pitanja besplatno i svakodnevno putem kontakt forme na ovoj stranici.

Na listi ispod treba da izaberete neku od ponuđenih opcija lekara i specijalnosti (uskoro će spisak biti proširen). Pitanja bi trebalo da budu konkretna i da se odnose na konkretnu specijalnost, a u nastavku teksta slobodno napišite detalјnije Vaš istorijat lečenja i terapiju koju trenutno pijete da bismo mogli što preciznije da odgovorimo. Svi podaci su potpuno zaštićeni i podležu zakonima o čuvanju lekarske tajne.

*Napomena: obratite pažnju da unesete ispravnu e-mail adresu, u suprotnom nećemo biti u mogućnosti da Vam dostavimo odgovor.

S obzirom da je ova platforma u povoju, svi dobronamerni lјudi su dobrodošli da nam pomognu svojim idejama kako bismo pobolјšali rad i efikasnost pružanja ovakve vrste pomoći našim sugrađanima, prijatelјima, rodbini kao i brojnim lјudima koji su trenutno u inostranstvu a ne mogu doći u Srbiju.

http://www.opstabolnicapetrovac.rs/pitanja
PS: ko je u mogućnosti neka podeli ovaj link da bi što više lјudi imalo datu informaciju

Izaberite lekara/specijalnost

Сигурносни код:
security code
Молимо Вас да унесете сигурносни код:

Pošalji
Сигурносни код:
security code
Молимо Вас да унесете сигурносни код:

Pošalji

___

Top